Konsumentregister - privatpersoner och hushåll

Hos PAR finns Sveriges största adressregister med innehållsrik och uppdaterad information om privatpersoner och hushåll.

  • Vi erbjuder unika urvalsmöjligheter, t ex köpkraft i ett visst område
  • Hos oss går det snabbt och smidigt att få din målgrupp levererad
  • Prenumerera på en målgrupp, t ex personer som nyligen flyttat till villa

08-775 36 00 Kontakta en säljare

Kontakta PAR

Så hjälper vi dig att hitta rätt målgrupper

Beroende på vad du vill åstadkomma så har vi tillgång till en mängd olika adressregister och marknadsinformation. Det lättaste är om du berättar för oss vilka du vill ha som kunder, så gräver vi i alla våra databaser för att hitta rätt målgrupp.

Självklart kan vi hjälpa dig att exkludera dina befintliga kunder och de privatpersoner som finns med i spärregister som NIX Telefon och NIX Adresserat.

Vill du spetsa till ditt urval ytterligare så kan du ta hjälp av vår analysavdelning.

Exempel på urvalsmodeller för att hitta målgrupper

Tvillinganalys

Vi analyserar dina bästa kunder och tar fram nya kundämnen som liknar dessa.

Bric

PARs säljare och målgruppsexperter hjälper dig gärna att vrida och vända på ditt urval för att du ska hitta rätt målgrupp. Om du föredrar att göra dina urval på egen hand har vi tagit fram verktyg för detta.

PAR-Guiden Online

PAR Urval

Vill du göra avancerade urval på egen hand är PAR Urval en bra tjänst för dig. Du får då tillgång till i stort sett alla selekteringsvariabler som finns i PARs databaser och du kan enkelt exkludera tidigare beställningar.

Market Viewer är ett kraftfullt analysverktyg som identifierar de mest lönsamma kunderna i kundstocken och hittar nya kundämnen som kan bli lika lönsamma.

Prenumerera på din målgrupp

Har du en viss typ av konsumenter som du vill bearbeta kan du prenumerera på den målgruppen. Det kan t ex vara personer som nyligen har flyttat till villa eller har fått barn.

Våra konsumentregister

PAR konsument

PAR Konsument innehåller information om ca 6,9 miljoner privatpersoner fördelade på omkring 4,2 miljoner svenska hushåll. Självklart får du tillgång till informationen NIX-fritt mot både NIX-TM och NIX-DM.

Exempel på selekteringsvariabler

Besök www.parguiden.se om du vill göra antalsberäkningar, få offerter och köpa adresser direkt från PAR Konsument.

SPAR

SPARs adressregister innehåller alla folkbokförda privatpersoner i Sverige över 16 år. Genom att selektera på t ex kön, ålder, inkomst, geografi, civilstånd och antal barn kan du enkelt hitta just de personer som motsvarar din målgrupp.

Vi kan även ta ut adresser till personer då någon av variablerna förändras, när barn föds och personer flyttar. Vid adressuttag från SPAR sköter vi matchningar när du t ex vill ta bort dubbletter eller exkludera adressposter mot ditt eget kundregister.

Fastighetsselekterat

Fastighetsselekterat är en selekteringstjänst i samarbete mellan PAR och Posten. I tjänsten ingår adress, porto och distribution. Fastighetsselekterat är ett enkelt sätt att hitta din målgrupp till en lägre kostnad.

Tjänsten utgår från ett adressregister där du kan göra selekteringar på boende i villa eller boende i flerfamiljshus. Du kan även selektera på exempelvis geografiskt område, kön, ålder, inkomst, bilinnehav, detaljerade villavariabler och nyinflyttade för att hitta din målgrupp.

Resultatet du får fram är en form av halvadressering, en allmänt hållen adress, t ex ”Till de boende på Götgatan 15 A”.


Kundcase

Mockfjärds Fönster når ut med sitt budskap via Fastighetsselekterat.

 Se alla kundcase

Mitt PAR

Logga in

x