Kampanjstöd för direktmarknadsföring

PAR har sysslat med direktmarknadsföring och direktreklam sedan 1956. Vi har lärt oss en hel del på vägen och erbjuder flera smidiga lösningar för dig som vill nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

  • Kreativa DR-kampanjer som ger dig bättre trycksaksekonomi
  • Nå ut till befattningshavare med e-postmarknadsföring
  • Med Face2Face registrerar du enkelt leads online på fältet

08-775 36 00 Kontakta en säljare

Kontakta PAR

DR-kampanjer

Försäkra dig mot obehagligt dyra överraskningar när direktreklamen ska distribueras. PAR kan uppfylla hela ditt trycksaksbehov från kvalificerade bildtryck till enkla blanketter. Vår målsättning är att förenkla dina inköp och samtidigt ge dig bättre trycksaksekonomi.

Bolla dina idéer med oss

Vi kan både hjälpa dig att utveckla dina kampanjidéer och utvärdera responsen på direktreklamen. Låt oss gärna vara med i ett tidigt skede så får du en kampanj som fungerar hela vägen.

Målgruppsanpassad print

Alla försändelser kan utformas och målgruppsanpassas på mottagarnivå helt enligt dina önskemål. Exempel på print som kan varieras från sida till sida är brevtexter, logotyper, namnteckningar, bilder, blanketter, typsnitt och variabler ur adressfilen som namn och adress.

Kuvertering och efterbehandling

Förutom kuvertering hjälper vi gärna till med all tänkbar efterbehandling: skärning, ryckning, perforering, falsning, limbindning, spiralbindning, plockning etc.

E-postmarknadsföring

För dig som vill nå ut till kunder och kundämnen via e-post kan PAR erbjuda både e-postproduktion och e-postadresser till beslutsfattare. Våra experter på e-postmarknadsföring ser till att ditt mail optimeras enligt konstens alla regler samt följer lagar och etiska regler.

Sveriges största e-postdatabas till befattningshavare

Vi har e-postadresser till nästan 300 000 befattningshavare i Sverige. Våra e-postadresser håller hög kvalitet och är kopplade till namngivna beslutsfattare i vårt näringslivsregister som uppdateras dagligen. Vi gör aldrig utskick på hela databasen utan hjälper i stället våra kunder att göra smarta och riktade urval.

Uppföljningslista efter varje utskick

Skicka oss din kampanjidé så tar vi fram ett förslag till dig. Vi sköter sedan distributionen och förser dig med uppföljande statistik. Hos oss får du även kontaktinformation till de individer som har klickat på länkar i ditt mail.

Dessa personer är leads som din e-postkampanj har genererat och ska följas upp på något sätt. Eftersom du får både telefonnummer, adress och e-postadress till alla som klickar i ditt mail har du möjlighet att både ringa, skicka brev och e-posta erbjudanden till dessa personer.

Face2Face

Vi har skapat en plattformsoberoende applikation som gör registrering på fältet enklare, effektivare och roligare! Har du telefon- eller personnumret men saknar resten? Inga problem. Face2Face kompletterar snabbt uppgifterna online från våra konsumentregister.

Ett frågeformulär utformas helt efter dina behov och ligger sedan till grund för datainsamlingen. Därefter lagras informationen hos oss, där den systematiseras och kompletteras enligt dina önskemål för uppföljning och vidare bearbetning.

Tack vare den statistik, som snabbt görs tillgänglig online, får du och dina fältrepresentanter omedelbar överblick och kontroll och kan göra eventuella justeringar ”i farten”. Statistiken kan också användas för att sporra fältrepresentanterna och fungera som underlag för tävlingar.

Face2Face finns till iPad, Android tablet eller dator.


Kundcase

PAR och Viking Line har ett långt och spännande samarbete.

  

 

Mitt PAR

Logga in

x