Vår koncern

DirektMedia och PAR ingår i Bisnode som är en av Europas ledande leverantörer av digital affärsinformation med ett komplett utbud av onlinetjänster inom marknads-, kredit- och affärsinformation.

Med hjälp av Bisnodes affärsinformationstjänster kan företag öka sin försäljning, minska sina risker och förbättra sina dagliga affärsbeslut. Bisnode ägs av Ratos och Bonnier.

Bisnode är i förändring

Vi omorganiserar inom Bisnodekoncernen. Syftet med omorganisationen är att vi ska samla vår kompetens och skapa ett mer enat Bisnode så att våra kunder de ska kunna ta del av den expertis som finns i hela koncernen

Omorganisationen kommer inte att påverka några produkter eller tjänster. Som kund kan du vara trygg i att du fortsättningsvis kommer att få leverans av de produkter och tjänster som du köper idag. Den enda förändringen för dig som kund är att de fakturor du får från oss, från och med den 1 januari 2013, kommer att ha Bisnode Marknad AB som avsändare.

Se det som att vi fortfarande är samma företag du känner sedan tidigare, bara med fler sidor att upptäcka och dra nytta av! 

Den 7 september 2012 samlades alla anställda inom Bisnode Sverige. Vi skapade bland annat en Human Logo.


Mitt PAR

Logga in

x