Så jobbar vi

PAR tar sig an uppdrag som sträcker sig från enkla målgruppsurval till avancerade skräddarsydda lösningar för Information Management. Denna flexibilitet kräver en anpassad organisation och inte minst kompetenta, engagerade och lyhörda medarbetare.

På PAR har vi marknadens bästa målgruppsexperter, analytiker, systemutvecklare, projektledare och affärsutvecklare. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund, men var i landet du än sitter skall du som kund vara säker på att vi sätter ihop ett team som är bäst för just dig och dina behov.

Målgruppsexperter

Om du inte vill göra ditt målgruppsurval själv med hjälp av våra verktyg så föreslår vi att du tar kontakt med våra duktiga målgruppsexperter. De kan hjälpa dig att hitta rätt målgrupp för just dig så att din kampanj uppnår de mål som du satt upp. Våra experter kan hjälpa dig oavsett om du har företag eller privatpersoner som kunder eller om du vill rikta dig inom Sverige, Norden eller Europa.

Arbeta med PAR i projekt

Vi arbetar gärna i team. Vi tror på det och ser då kunden som en självklar del i teamet. Våra kunder är bäst på sin verksamhet och vi på PAR är bäst på allt som rör direktmarknadsföring. En perfekt kombination!

Mindre projekt kan vara en DR-kampanj. Då kan du behöva en grafisk produktionsledare för att hantera inköp och produktionsledning av allt tryckt och printat material, en målgruppsspecialist för att hitta det perfekta urvalet och en analytiker som analyserar resultatet av kampanjen. Vi tar hand om allt från ax till limpa.

Andra gånger rör det sig om större CRM-projekt där vi även involverar projektledare,
IT-kompetens, specialister och affärsutvecklare. Där vi tar hand om hela projektet med såväl interna som externa projektresurser. Vi är er spindel i nätet helt enkelt.

PAR Competence Center

Fyra gånger om året bjuder PAR in nyckelpersoner hos utvalda kunder och partners till PAR Competence Center. Här får våra kunder ta del av PARs produkt- och tjänsteutveckling i ett tidigt skede, långt innan den färdiga produkten når marknaden. 

Vi diskuterar även trender på marknaden, hur vi och våra kunder kan anpassa oss till dem på bästa sätt och vilket stöd kunderna vill ha av oss. Det hjälper oss att utveckla och lansera produkter och tjänster som verkligen hjälper våra kunder att nå fram med budskapen och sälja mer. 

Vill du veta mer om Competence Center är du varmt välkommen att kontakta vår Produkt & Utvecklingschef Andreas Lindberg

 


Mitt PAR

Logga in

x