Om PAR

Lär känna oss lite bättre. Ta del av vår kultur och hur vi jobbar för att skapa nya affärer åt våra kunder.

Som kund hos PAR får du effekt i form av nykundsrekrytering, merförsäljning och minskat kundtapp. Vi hjälper dig kort och gott att vårda dina kundrelationer lite bättre.

Kultur och arbetssätt

Vi är en mångfacetterad grupp av personer som gör PAR till det spännande företag vi är.

Om PAR

PAR är Sveriges ledande företag inom affärsinformation, CRM och direktmarknadsföring. Genom att kombinera vår erfarenhet med unika informationslösningar, hjälper vi företag att hitta nya kunder och affärsmöjligheter.

Vi förser nordiskt och europeiskt näringsliv med kontaktinformation för bearbetning, ser till att kunddatabaser är uppdaterade samt hjälper till att analysera och dra slutsatser för verksamhetsstyrning.

PAR etablerades 1956 och ingår i Bisnodekoncernen. Huvudkontoret ligger i Stockholm och försäljningskontor finns i Göteborg, Malmö och Östersund. Totalt är vi ca 135 anställda.

Om Bisnode

Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av digital affärsinformation med ett komplett utbud av onlinetjänster inom marknads-, kredit- och affärsinformation. Med hjälp av Bisnodes affärsinformationstjänster kan företag öka sin försäljning, minska sina risker och förbättra sina dagliga affärsbeslut. Bisnode ägs av Ratos och Bonnier.

Om Ratos och Bonnier

Ratos är ett börsnoterat private equitybolag. Affärsidén är att skapa högsta möjliga avkastning genom ett professionellt, aktivt och ansvarsfullt utövande av ägarrollen i ett antal utvalda företag. Mervärden skapas i samband med förvärv, utveckling och försäljning av företag.

Bonnier AB är en familjeägd mediekoncern med sin bas i Sverige. Koncernen omfattar ca 180 företag i över 20 länder.


Mitt PAR

Logga in

x