Pressreleaser PAR

Det händer mycket i vår värld. Och det händer mycket i PARs omvärld. Det vill vi gärna berätta om. Här nedan hittar du de senaste pressreleaserna om PAR.

Bisnode blir marknadsledande inom beslutsstöd

Bisnode Sverige slår den 14 maj samman fjorton av Sveriges främsta varumärken inom beslutsstöd och blir marknadsledande. Syftet är att samla koncernens kompetens och erfarenhet för att skapa ett bredare kunderbjudande samt att utveckla framtidens verktyg för beslutfattande.

Bisnode är i förändring

Vi omorganiserar inom Bisnodekoncernen. Syftet med omorganisationen är att vi ska samla vår kompetens och skapa ett mer enat Bisnode så att våra kunder ska kunna ta del av den expertis som finns i hela koncernen.

Fler superföretag i IT-branschen 2012

Veckans Affärers senaste lista över Sveriges superföretag visar att antal superföretag inom IT-branschen återigen ökar. Listan baseras på en granskning av alla svenska företag, som PAR har genomfört. I år finns 32 IT-bolag med på listan, jämfört med 25 stycken förra året. Även andelen IT-bolag som klassas om superföretag har ökat, från 0,17 procent förra året till 0,21 procent i år. Riksgenomsnittet för alla företag är 0,10 procent.

Färre superföretag inom byggindustrin 2012

Veckans Affärers senaste lista över Sveriges superföretag visar att antal superföretag inom byggbranschen sjunker. Listan baseras på en granskning av alla svenska företag, som PAR har genomfört. För tredje året i rad blir antal superföretag inom byggbranschen färre. Från 25 bolag förra året till 21 i år. Andelen superföretag i branschen är också låg, 0,06 procent, långt under riksgenomsnittet på 0,10 procent.

Flest superföretag i dagligvarubranschen 2012

Veckans Affärers senaste lista över Sveriges superföretag visar att antal superföretag inom dagligvarubranschen ökar. Listan baseras på en granskning av alla svenska företag, som PAR har genomfört. I år finns 37 företag i dagligvarubranschen med på listan, jämfört med 34 stycken förra året. För tredje året i rad har branschen också högst andel superföretag. Hela 0,36 procent av företagen klarar kraven för att bli ett superföretag, långt över riksgenomsnittet på 0,10 procent.

Bisnode skapade den bästa innovativa idén

20 medarbetare på Bisnode-företagen i Sverige samarbetade för att ta fram bästa möjliga idé på en applikation baserat på Stockholm Stads datakällor. Resultatet vinner Stockholm Open Awards pris Bästa innovativa app.

Sveriges Superföretag 2011 utsedda

Igår presenterar Veckans Affärer Sveriges superföretag, en rankinglista som baseras på en ny analys av PAR, som granskat alla företag i Sverige. De flesta finns i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Men årets överraskning är att Halland har högst andel superföretag i hela landet, 0,16 procent. Genomsnittet i Sverige är 0,10 procent.

Sveriges superföretag inom Modebranschen

De tre största super-modeföretagen i Sverige är Acne Studios i Stockholm, Didriksons Regnkläder i Borås och Hunky Dory i Stockholm. Undersökningen och analysen är gjorda av PAR, som har rankat alla svenska företag efter sex avgörande kriterier.

Sveriges superföretag inom IT-branschen

I år är det bara 25 företag inom IT- och elektronikbranschen, som klarar de hårda kriterierna för att klassas som ett superföretag, jämfört med 40 företag förra året. Även andelen superföretag i branschen har sjunkit, från 0,29 procent förra året till 0,17 procent i år. Det är dock betydligt högre än genomsnittet bland svenska företag, som ligger på 0,10 procent.

Debatt: Bristande kunskap grund för ökande reklamtrötthet

Behöver ekonomidirektörer köpa pizzakartonger? Eller behöver djurskötare köpa koncernredovisningssystem? Förmodligen i lika stor utsträckning som att bankerna behöver grävmaskiner för skyffla in pengar i kassavalven. På grund av bristfällig kommunikation missar svenska företag i dag miljardbelopp, varje år. I stället för att fylla företagens orderböcker får deras arbete motsatt effekt. Deras varumärken riskerar att dräneras i onödan och på sikt även deras kassakistor.

Sveriges nya superföretag utsedda

– Stockholm störst, men Västerbotten överraskar Senare i dag, 27 oktober 2010, presenterar Veckans Affärer Sveriges superföretag, en rankinglista som baseras på en ny analys av PAR. Flest superföretag finns inte oväntat i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Överraskande är däremot att Västerbotten har näst högst andel superföretag i Sverige (0,15 procent). Riksgenomsnittet är 0,12 procent.

Google Maps tar emot affärsinformation från PAR

Google har utsett den europeiska databas-specialisten PAR, att leverera affärsinformation till Google Maps för Sverige och Finland. Enligt avtalet kommer PAR tillhandahålla och kontinuerligt uppdatera affärsinformation till Google Maps från sin paneuropeiska företagsdatabas EuroContactPool.

Läsvärt

Mitt PAR

Logga in

x