PAR och Bisnode lanserar EuroContactPool

PAR och Bisnode lanserar EuroContactPool

Göteborg, 24 januari 2012 – PAR har tillkännagett sin Europaomspännande lansering av EuroContactPool, Europas mest omfattande och exakta tjänst inom affärsinformation för B2B.

Initialt kommer EuroContactPool att startas upp i Österrike, Danmark, Finland, Tyskland, Norge och Schweiz.  Nästa led i expansionen är planerad till mars 2012.

Beslutet markerar en stor investering av PAR och det högt respekterade moderbolaget Bisnode, som är världsledande leverantör av företagsinformation i Europa med 3 000 anställda i 17 länder.

Expansionen ger PAR möjlighet att positionera högkvalitativa, internationella B2B-datatjänster i Europa gentemot andra leverantörer och därigenom stärka sin position som ledande varumärke inom affärsinformation.

EuroContactPool, som i grund och botten utgörs av en världsledande databas med 26 miljoner kontakter i 16 länder, befinner sig i ett expansivt skede.  Man väljer den främsta partnern på respektive marknad för att vara säker på att den data man sammanställer är helt färsk och tillförlitlig.  Marknadsförare kan på så sätt hitta, behålla och utveckla affärsmöjligheter över hela Europa.

Med EuroContactPool kan företagen få en djup förståelse för sin marknad genom att profilera sina bästa kunder och hitta fler av samma kaliber – över hela Europa.  Den sofistikerade sökmetriken, som backas upp av ett vänligt expertteam, gör det enklare för marknadsförare att nå rätt målgrupp första gången – och de bästa resultaten.

Johan Wiklund, Vice VD och Verksamhetsansvarig säger: “Efter PAR:s stora framgångar med EuroContactPool i Sverige samarbetar vi med Bisnode för att ta detta koncept till en helt ny nivå.  Bra affärsinformation utgör själva grunden för framgångsrika affärer, i synnerhet i bistra ekonomiska tider.  Nu har företag i Europa tillgång till B2B-data av högsta möjliga kvalitet.”

Företag i Europa har redan visat ett stort intresse för de olika tjänster som EuroContactPool erbjuder, bl.a.: Data Delivery (använda data), Data Quality (tvätta, komplettera och uppdatera data) och Data Intelligence (kombination, analys och tillägg av data).

Eftertraktat är också Data Integration, en sömlös länk mellan den kraftfulla databasen EuroContactPool och CRM-system som Salesforce, SuperOffice, Lundalogik och Microsoft Dynamics.

Kontakt:

Johan Wiklund, Vice VD och Verksamhetsansvarig på PAR AB

Tel: +46 (8) 775 36 02

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på PAR idag på 08-775 36 00 eller skicka ett mail.

blog comments powered by Disqus

Läsvärt

Mitt PAR

Logga in

x